Водитељка Александра Јефтановић (47) важи за једну од најлепших, али и најстилизованијих. Навикли смо да је видимо у смерним комбинацијама, а сада је отишла корак даље.

Александра Јефтановић је јуче обукла хаљину од које буквално застаје дах.

Јефтановићева је овај пут отишла корак даље, па је уследила салва похвала за изглед. Хаљина је црна и дуга, док са десне стране има дубоки изрез, тако да су до изражаја дошле згодне ноге лепе водитељке.

Међутим, деколте је био тај који је изазвао највише пажње, будући да су Александрине груди једва биле покривене, а коментари на рачун изгледа нису престајали да се нижу.

 

 

"Ово је брутално", "Немам речи", "Каква жена", "Бомба" - били су само неки од коментара.

Подсетимо, наша позната водитељка се пре седам година удала за свог изабраника адвоката Александра Шварку. Њен супруг не воли да се експонира, те она ретко и објављује слике са њим.

- Мој супруг не воли да се јавно експонира. Нас двоје смо се нашли, он поштује све моје изборе, али му не прија медијска пажња. Стидљив је човек и ја поштујем тај избор. Пре неки дан сам објавила једну фотографију на свом профилу на Инстаграму и то је освануло на свим порталима, а тада ме је замолио да то више не радим - рекла је водитељка једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: