Амерички портал Тхе Сун ексклузивно је сазнао од извора блиског Бритни Спирс да њена мајка, Лин Спирс, и она имају и те како компликован однос који се "неће тако брзо поправити".

- Међу њима постоји много драме, упркос жељи да завлада мир - открио је њен породични пријатељ.

Извор, који је први потврдио да 41-годишња Бритни планира да изда мемоаре, каже да су чланови њене породице забринути због њеног надолазећег изношења свих информација, те наглашава да није сигуран у "помирење мајке и ћерке".

- Бритни је месецима игнорисала мамине покушаје да разговара с њом, а онда ју је напала на друштвеним мрежама. Често је причала о томе колико су је родитељи увек доживљавали као банкомат - додао је извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/britneyspears

 

Бритни је била упорна у томе да жели да разоткрије наводну "контролу и злостављање" свог оца Џејмија Спирса током њеног старатељства. Џејми је увек порицао те тврдње, те је говорио да је његова цела "старатељска контрола" била усмерена на оно што је у најбољем интересу његове ћерке, као и оно што је најбоље за њену финансијску корист.

Што се тиче поновног сусрета Бритни и њене мајке, један финансијски саветник из Лас Вегаса, близак породици Спирс, нагласио је да "године неповерења не нестају након 15-минутне кафе".

- Дуго проживљавамо ову ситуацију с Бритни. Она апсолутно може да представља своју мајку као ђавола свакоме ко је слуша. Траума с којом се девојка суочавала током година често поново исплива на површину и она се искали на Линни. Бритни понекад види своје родитеље одвојено, али оно што је сигурно јесте то да је Џејми и даље у фокусу њеног беса.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Наиме, Бритни сматра да је Џејми уништио њене тинејџерске године и жели да се освети за оно што је сматрала "незаконитим старатељством". Бритни је осећала да је Лине одиграла кључну улогу око старатељства након хоспитализације. Упркос свим негативним причама, поменути извор тврди да је Линина подршка певачици за укидање старатељства "била и те како важна за Бритни."

- И немојмо заборавити да Бритни пише своје мемоаре, за које обећава да ће говорити о њеним проблемима с родитељима. Стога је Лин хтела да сазна шта ће њена ћерка написати о њима - додао је.

Такође, коментарисао је да јавност може да заборави на "зацељивање рана". Тврди да Бритни пати од облика ПТСП-а и бројних траума. Надаље, нагласио је да је однос Лине и Бритни врло слојевит "након година пријатељства, менторства, неповерења, одбојности и свађе, које се и даље настављају".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Амерички Тхе Сун се обратио Бритниним представницима за коментар, али нису одмах одговорили.

У мају је певачица открила да је њена 68-годишња мајка посетила њен дом први пут у три године, што је подстакло њихово помирење.

- Моја слатка мама се јуче појавила на мом прагу након три године. С породицом увек има ствари које треба решити, али време лечи све ране - стоји на почетку њене објаве.

Сугеришући да су успели да поправе ствари током сусрета, наставила је: "Након што сам могла да комуницирам оно што сам држала у себи јако дуго, осећам се тако благословеном што смо успели да покушамо да исправимо ствари на прави начин. Тако сам срећна што можемо заједно да попијемо кафу након 14 година" - написала је и додала да иду у шопинг заједно.

Прошлог априла, Бритни се успротивила захтеву своје мајке да плати 663 хиљаде долара адвокатских трошкова, заједно с њеним старатељством. Линини адвокати оповргнули су тврдње, напомињући да је она била кључна за Бритнино ослобађање од старатељства.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Лине је у судским документима навела да је њена ћерка "молила мајку" да је спаси од "невероватног злостављања њеног оца" још у мају 2019.

Наиме, у року од пет месеци од укључивања Лине Спирс у цео случај, Џејми Спирс дао је оставку на место Бритниног старатеља и Бритни је добила право да сама изабере свог лекара.

У року од годину и по откако се Бритнина мајка укључила у случај, Бритнин адвокат ког је именовао суд, коначно је покренуо довођење адвоката у парницу како би се уклонио Џејми Спирс из старатељства. Унутар две године и шест месеци Бритни је коначно добила право да сама изабере правног саветника. Након тога, у новембру 2021, ослобођена је надзора.

Подсетимо, њен тата Џејми (69) био је старатељ славној певачици од фебруара 2008, па све до суспензије у рсептембру 2021, те је имао контролу над њеним финансијским, медицинским и личним одлукама. Додуше, он је негирао кривицу.

Бритнини породични односи били су врућа тема, а бројне успоне и падове имао је и њен однос са синовима. Добитница Гремија отворено је са својим обожаватељима говорила о својој деци, откривши да већ дуже време није виђала своје синове, Џејдена и Шона.

Упркос компликованој природи њихових односа, чини се да ствари полако иду узлазном путањом.

Раније овог месеца, Бритни је на свом Инстаграму поделила фотографију свог сина тинејџера Шона пре одласка на Хаваје с оцем Кевином Федерлајном.

(Јутарњи.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".