Марстон Хефнер, син покојног Хјуа Хефнера, власника "Плејбоја", новац зарађује тако што креира садржај за "Онлифенс", порнографски сајт. 

Но, његова супруга Ана није одушевљена оним чиме јој се супруг бави.

- Није баш луда за тим што сам на "Онлифенсу". Радије би да нисам, али оно што јој је важније јесте да ја пратим своје снове и интересе, да ризикујем - испричао је Марстон.

Како је истакао, не би имао ништа против да његова супруга креира налог на "Онлифенсу".

- Ако жели да имамо отворену везу, можемо да причамо о томе. Ако жели да ради нешто сексуално, то је конверзација коју ми иначе имамо и увек смо имали - рекао је он и признао да га није срамота да се скида:

- Нема ничег лоше у голотињи и сексуалности. Одрастао сам у таквом окружењу где је голотиња нормална. 

- Ако жели да имамо отворену везу, можемо да причамо о томе. Ако жели да ради нешто сексуално, то је конверзација коју ми иначе имамо и увек смо имали - рекао је он и признао да га није срамота да се скида: - Нема ничег лоше у голотињи и сексуалности. Одрастао сам у таквом окружењу где је голотиња нормална.

Он свој рад на овој платформи назива "дугорочним путем за сигурну финансијску безбедност". Када је упитан колико зарађује, није хтео превише да детаљише, али је истакао да би могао да купи "Покéмон Тропхy цард" пре краја ове године. Она, иначе, може да се купи за преко 100.000 долара.

Хју је, иначе, Марстона добио са "Плејбој" моделом Кимберли Конрад, која је била његова друга супруга, од три колико је имао. Поред Марстона, "Плејбој" маг је иза себе оставио још двојицу синова и ћерку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".