Američki portal The Sun ekskluzivno je saznao od izvora bliskog Britni Spirs da njena majka, Lin Spirs, i ona imaju i te kako komplikovan odnos koji se "neće tako brzo popraviti".

- Među njima postoji mnogo drame, uprkos želji da zavlada mir - otkrio je njen porodični prijatelj.

Izvor, koji je prvi potvrdio da 41-godišnja Britni planira da izda memoare, kaže da su članovi njene porodice zabrinuti zbog njenog nadolazećeg iznošenja svih informacija, te naglašava da nije siguran u "pomirenje majke i ćerke".

- Britni je mesecima ignorisala mamine pokušaje da razgovara s njom, a onda ju je napala na društvenim mrežama. Često je pričala o tome koliko su je roditelji uvek doživljavali kao bankomat - dodao je izvor.

Foto: Instagram printskrin/britneyspears

 

Britni je bila uporna u tome da želi da razotkrije navodnu "kontrolu i zlostavljanje" svog oca DŽejmija Spirsa tokom njenog starateljstva. DŽejmi je uvek poricao te tvrdnje, te je govorio da je njegova cela "starateljska kontrola" bila usmerena na ono što je u najboljem interesu njegove ćerke, kao i ono što je najbolje za njenu finansijsku korist.

Što se tiče ponovnog susreta Britni i njene majke, jedan finansijski savetnik iz Las Vegasa, blizak porodici Spirs, naglasio je da "godine nepoverenja ne nestaju nakon 15-minutne kafe".

- Dugo proživljavamo ovu situaciju s Britni. Ona apsolutno može da predstavlja svoju majku kao đavola svakome ko je sluša. Trauma s kojom se devojka suočavala tokom godina često ponovo ispliva na površinu i ona se iskali na Linni. Britni ponekad vidi svoje roditelje odvojeno, ali ono što je sigurno jeste to da je DŽejmi i dalje u fokusu njenog besa.

Foto: Jutjub printskrin

 

Naime, Britni smatra da je DŽejmi uništio njene tinejdžerske godine i želi da se osveti za ono što je smatrala "nezakonitim starateljstvom". Britni je osećala da je Line odigrala ključnu ulogu oko starateljstva nakon hospitalizacije. Uprkos svim negativnim pričama, pomenuti izvor tvrdi da je Linina podrška pevačici za ukidanje starateljstva "bila i te kako važna za Britni."

- I nemojmo zaboraviti da Britni piše svoje memoare, za koje obećava da će govoriti o njenim problemima s roditeljima. Stoga je Lin htela da sazna šta će njena ćerka napisati o njima - dodao je.

Takođe, komentarisao je da javnost može da zaboravi na "zaceljivanje rana". Tvrdi da Britni pati od oblika PTSP-a i brojnih trauma. Nadalje, naglasio je da je odnos Line i Britni vrlo slojevit "nakon godina prijateljstva, mentorstva, nepoverenja, odbojnosti i svađe, koje se i dalje nastavljaju".

Foto: Jutjub printskrin

 

Američki The Sun se obratio Britninim predstavnicima za komentar, ali nisu odmah odgovorili.

U maju je pevačica otkrila da je njena 68-godišnja majka posetila njen dom prvi put u tri godine, što je podstaklo njihovo pomirenje.

- Moja slatka mama se juče pojavila na mom pragu nakon tri godine. S porodicom uvek ima stvari koje treba rešiti, ali vreme leči sve rane - stoji na početku njene objave.

Sugerišući da su uspeli da poprave stvari tokom susreta, nastavila je: "Nakon što sam mogla da komuniciram ono što sam držala u sebi jako dugo, osećam se tako blagoslovenom što smo uspeli da pokušamo da ispravimo stvari na pravi način. Tako sam srećna što možemo zajedno da popijemo kafu nakon 14 godina" - napisala je i dodala da idu u šoping zajedno.

Prošlog aprila, Britni se usprotivila zahtevu svoje majke da plati 663 hiljade dolara advokatskih troškova, zajedno s njenim starateljstvom. Linini advokati opovrgnuli su tvrdnje, napominjući da je ona bila ključna za Britnino oslobađanje od starateljstva.

Foto: Jutjub printskrin

 

Line je u sudskim dokumentima navela da je njena ćerka "molila majku" da je spasi od "neverovatnog zlostavljanja njenog oca" još u maju 2019.

Naime, u roku od pet meseci od uključivanja Line Spirs u ceo slučaj, DŽejmi Spirs dao je ostavku na mesto Britninog staratelja i Britni je dobila pravo da sama izabere svog lekara.

U roku od godinu i po otkako se Britnina majka uključila u slučaj, Britnin advokat kog je imenovao sud, konačno je pokrenuo dovođenje advokata u parnicu kako bi se uklonio DŽejmi Spirs iz starateljstva. Unutar dve godine i šest meseci Britni je konačno dobila pravo da sama izabere pravnog savetnika. Nakon toga, u novembru 2021, oslobođena je nadzora.

Podsetimo, njen tata DŽejmi (69) bio je staratelj slavnoj pevačici od februara 2008, pa sve do suspenzije u rseptembru 2021, te je imao kontrolu nad njenim finansijskim, medicinskim i ličnim odlukama. Doduše, on je negirao krivicu.

Britnini porodični odnosi bili su vruća tema, a brojne uspone i padove imao je i njen odnos sa sinovima. Dobitnica Gremija otvoreno je sa svojim obožavateljima govorila o svojoj deci, otkrivši da već duže vreme nije viđala svoje sinove, DŽejdena i Šona.

Uprkos komplikovanoj prirodi njihovih odnosa, čini se da stvari polako idu uzlaznom putanjom.

Ranije ovog meseca, Britni je na svom Instagramu podelila fotografiju svog sina tinejdžera Šona pre odlaska na Havaje s ocem Kevinom Federlajnom.

(Jutarnji.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".