Млада манекенка, Хејли Бибер, на мети је сурових коментара од тренутка кад је ступила у брак са чувеним певачем Џастином Бибером. Наиме, многи верују да је управо она преотела Џастина од Селене Гомез, а људи јој то ни данас нису опростили.

Веће дуже време се пише о њеном не баш успешном браку са Бибером, а у прилог томе иде и чињеница да Хејли често изгледа јако несрећно поред супруга. Млада манекенка никад се не смеје, док због њеног тужног израза лица многи мисле да је веома несрећна.

Фото:Профимедиа

 

Временом, Американци су све више почели да гаје негативан став према Хејли, верујући да је увек покушавала да пречицом дође до успеха. За њу често кажу да "нема ни кука - ни струка", као и да нема лепо лице за посао којим је одувек желела да се бави. Такође, доста је оних који причају да јој је отац куповао каријеру и да је све покушавала на силу.

Фото:Профимедиа

 

Градила срећу на темељима туђе несреће?

Познато је да је Селена Гомез завршила на психијатрији због токсичног односа и бурне везе са Џастином Бибером. Сама Селена је више пута истицала да ју је веза са певачем скупо коштала, као и да је на њу оставила велике последице. Док је Селена пролазила кроз пакао и борила се за живот, Бибер је уживао са Хејли.

То је још један од разлога због чега су људи омрзли Хејли, верујући да је градила срећу на туђим сузама.

Већ дуже време се пише о њеном не баш успешном браку са Џастином Бибером, а у прилог томе иде и чињеница да Хејли често изгледа јако незадовољно поред супруга.

Фото:Профимедиа

 

На интернету могу да се нађу бројни снимци на којима се Џастин не понаша нимало џентлменски поред атрактивне супруге. Ипак, на друштвеним мрежама међу паром влада идила.

"Имали смо пуно разговора о томе какви су наши планови, где желимо да будемо за толико и толико година. Увек смо причали да желимо млади да уђемо у брак и да будемо млади родитељи, али не испадне све увек онако како маштате", рекла је Хејли недавно, али се онда брзо и исправила.

"Ипак, једно знам и донела сам одлуку. Дуго и јако волим ту особу и нећу одустати од њега. Никад га не бих напустила. Не могу да замислим да напустим некога само зато што се налази у најгорем раздобљу свог живота", закључила је.

Ипак, признала је да би сигурно прекинула трудноћу када би сада остала у другом стању те да, иако је некада желела да постане мајка, сада јој се више не жури.

Фото:Профимедиа

 

Веома дуг временски период Хејли је сматрана женом без талента, празноглавом богаташицом и wанна-бе моделом, с обзиром да је висока само 172 што је, сложићете се, по многим мерилима недовољна висина за бављење манекенством.

Иначе, Хејли Роуд Болдвин ћерка је Стивена Болдвина, глумца, продуцента и режисера, али и брата познатог глумца Алека Болдвина и графичке дизајнерке Кење Болдвин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".