Ово остварење публика је имала прилику да види у фебруару 2021. Биљана је недељама била главна тема свих медија, а након тога се повукла из јавности и вратила својим обавезама и свакодневном животу.

Биљана живи у селу Срефлије, код Козарске Дубице, а преко ноћи постала је звезда региона. Похвале за улогу Даре су се свакодневно низале, а талентована млада глумица добила је низ награда и признања, међу којима су и "Повеља Србски ђак", као и награда Града младима.

 

 

Иако су се пријавиле бројне девојчице, Биљана је одабрана за ову улогу. Својим талентом који је показала у првом остварењу у ком је играла одушевила је многе, а манастир Хиландар наменио јој је стипендију за даље школовање.

 

 

Велика подршка је младој глумици на почетку каријере био Милош Биковић, који јој се обратио видео-поруком у којој поручује да је сигуран да ће се једном срести у кадру, јер је пред њом успешна глумачка каријера.

- Хвала ти што си ми улепшао дан, годину, живот. Волим те, хвала на свему. И даље не верујем - одговорила му је збуњена Биљана, којој се, слободно можемо рећи, испунио тинејџерски сан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".