Нела Михаиловић играће учитељицу Џеја Рамадановског у филму "Недеља"! Драма о животу легендарног певача увелико се снима у Београду под редитељском палицом Немање Ћеранића.

Позната глумица каже да је пресрећна што је део пројекта о славном певачу.

-  Волим Џеја и ценим његову музику. Био ми је гушт да одиграм улогу у филму о њему. Бар у мом одрастању учитељица је била веома битна фигура. Свако дете је срећно које има праву учитељицу и која га полако уводи у живот ван родитељске оазе. Једна од таквих је очигледно Даница, па је било задовољство играти је. Кроз тих неколико сцена у којима се среће са малим Џејом она је дивна, топла, а суштински врло борбена, храбра и паметна жена изнад свега - каже Нела.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

Нела каже да је пре почетка снимања мало истраживала о певачевом животу и открила да је Џеј био веома везан за своју учитељицу.

- Џеј је о својој учитељици увек лепо говорио. То сам знала и пре филма, као и чињеницу да су Марина Туцаковић и Фута Радуловић, кад год не би могли да наду Џеја уочи концерта, звали учитељицу као једину адресу која зна где је певач. Кажу да се само њој јављао кроз цео живот, па и касније, када је направио каријеру. И из његових интервјуа знам да јој је био веома захвалан говорећи како га је учитељица извукла са улице и да је она заслужна за све што је направио у животу. Иако је реч о епизодној улози, било ми је веома занимљиво да играм његову учитељицу јер је њено име значајно у Џејовом животу - каже глумица.

Фото: Д.Мишић/В.Данилов

 

 

Она каже и да јој је један од најбољих кафанских провода у животу био управо онај када јој је Џеј певао.

- Нисам га упознала лично, али сам имала привилегију да га слушам у једној кафани на Дорћолу. Славила сам рођендан своје другарице када је у неко доба после поноћи ушао Џеј. Свирао је један ромски оркестар, који га је већ с врата поздравио, и почели су да свирају "Ђелем, ђелем". Уживо сам чула Џеја како пева, и то је један од најдивнијих кафанских тренутака које сам доживела, а кафану много волим - каже Нела.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".