Тиктокерка је одлучила да исприча своју причу о томе како је када преживиш клиничку смрт. Како она наводи, од тада верује у живот после смрти и поделила је своје искуство.

Џејд Галдиани, блогерка из Висконсина, препричала је на ТикТоку шта је уследило након што је срце престало да јој куца пуна три минута.

Џејд је умрла од последица топлотног удара током лета 2011. године, у тренутку док се мучила с неподношљивом влагом у свом родном граду Грин Беју.

“Све се одвило у неколико тренутака, осећај тоталне мучнине погодио ме попут тоне цигли”, изјавила је 36-годишњакиња за Јам Пресс након што је њен видео на ТикТоку постао виралан.

“Чинило ми се као да ми се глава надувава, а тело скупља. Тада ми се све зацрнело и знала сам да ћу умрети", рекла је у наставку разговора и напоменула како се срушила на пријатељичин кауч.

Управо су њени пријатељи били ти који су одмах позвали хитну помоћ, а Џејд је хитно пребачена у локалну болницу где је оживљена помоћу дефибрилатора.

Фото: Принтскрин

 

Лекари су јој рекли да је срце престало да јој куца на три минута пре него што је чудесно враћена у живот.

"Иако сам се налазила искључиво у тами током смрти, по повратку међу живе сам почела да доживљавам аномалије због којих данас верујем у загробни живот. Сатови престај да раде чим их ставим на руку, електричне цигарете се гасе чак и када су батерије пуне...

Али, почеле су да ми се догађају и разне друге сабласне ствари. Рецимо, чујем гласове, видим ствари којих нема. Понекад то буде шапат или тамне магловите фигуре. Верујем да ми све то говори да се живот наставља након смрти", закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".