Tiktokerka je odlučila da ispriča svoju priču o tome kako je kada preživiš kliničku smrt. Kako ona navodi, od tada veruje u život posle smrti i podelila je svoje iskustvo.

DŽejd Galdiani, blogerka iz Viskonsina, prepričala je na TikToku šta je usledilo nakon što je srce prestalo da joj kuca puna tri minuta.

DŽejd je umrla od posledica toplotnog udara tokom leta 2011. godine, u trenutku dok se mučila s nepodnošljivom vlagom u svom rodnom gradu Grin Beju.

“Sve se odvilo u nekoliko trenutaka, osećaj totalne mučnine pogodio me poput tone cigli”, izjavila je 36-godišnjakinja za Jam Press nakon što je njen video na TikToku postao viralan.

“Činilo mi se kao da mi se glava naduvava, a telo skuplja. Tada mi se sve zacrnelo i znala sam da ću umreti", rekla je u nastavku razgovora i napomenula kako se srušila na prijateljičin kauč.

Upravo su njeni prijatelji bili ti koji su odmah pozvali hitnu pomoć, a DŽejd je hitno prebačena u lokalnu bolnicu gde je oživljena pomoću defibrilatora.

Foto: Printskrin

 

Lekari su joj rekli da je srce prestalo da joj kuca na tri minuta pre nego što je čudesno vraćena u život.

"Iako sam se nalazila isključivo u tami tokom smrti, po povratku među žive sam počela da doživljavam anomalije zbog kojih danas verujem u zagrobni život. Satovi prestaj da rade čim ih stavim na ruku, električne cigarete se gase čak i kada su baterije pune...

Ali, počele su da mi se događaju i razne druge sablasne stvari. Recimo, čujem glasove, vidim stvari kojih nema. Ponekad to bude šapat ili tamne maglovite figure. Verujem da mi sve to govori da se život nastavlja nakon smrti", zaključila je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".