Откако је део јавне музичке сцене, што је скоро деценију, Мирза се никада није нашао у жижи јавности због скандала или јавних сукоба, а сада је открио да ли је некада морао да пристане на неке ситуације које му нису пријале.

- Нисам ја тако изабрао, једноставно сам такав. Никад нисам волео ни да се намећем ни да правим неке компромисе, да радим неке ствари у којима се осећам нелагодно. Још је боље ако те прихвате људи таквог, па не мораш да будеш нешто што ниси - каже Мирза.

Као "Звезда Гранда" осетио је на својој кожи колико је тешко пробити се поред толико младих певача:

- Након такмичења тек креће агонија. И кад изађеш као победник, то ти ништа не значи, мало ће те људи више гледати, новинари пратити, то је лепо, али ако немаш песму да те људи поистовете са њом, онда креће да се пада, долази нова сезона и нажалост то је тако. Увек покушавам да разумем млађе генерације, говорио сам им да не треба високо да лете, јер пад уме да буде зезнут, најбоља је нека средина.

Међу колегама је стекао велики број пријатеља, али ипак постоји једна колегиница коју је издвојио као ону која му је најдража.

- Милица Тодоровић. Она мене често зове, ја њу, вероватно би то била она. Ми смо и пре дуета имали добар однос, генерално са свим колегама сам такав, али Милица је неко са ким често причам и по пар сати, јадам се мало ја њој, она мени. Лепо је имати таквог пријатеља.

Фото: Н.Скендерија

 

Многи певачи покренули су приватне бизнисе којим се баве поред певања, а који им је додатни извор прихода, а ево шта Селимовић о томе:

- Волео бих, али немам идеју шта би то било. Ја сам завршио грађевински факултет, иако ме никад то није привлачило да радим, али да морам... Волим и животиње, па бих можда био ветеринар да нисам певач. Имао сам срећу што ми је Бог дао овај таленат да га пласирам и увесељавам људе широм света - истиче певач.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".