Највише пажње привукла је његова најмлађа супруга Белкиса. Наиме, она је дошла је у жижу јавности због своје везе са 20 година старијим Мумаером Зукорлићем, њихова веза била је јавна тајна, а наводно је склопила и шеријатски брак са покојним муфтијом.

Новинарка је завршила студије на Зукорлићевом Интернационалном универзитету у Новом Пазару, а такође је нашла запослење у његовој ТВ Санџак, а важи за једну од најлепших девојака у граду.

Foto:Printskrin

 

Медији су раније преносили да је Белкиса добила луксузне аутомобиле од муфтије, па се чак помињао и "мерцедес С 320" од 85.000 евра. На њеном инстаграму приметно је да млада муфтиница носи маркирану гаредеробу, ужива у луксузним путовањима и вози скупоцене аутомобиле.

Недавно се писало да је купила стан у Београду на води, будући да је често објављивала фотографије из престонице, али будући да ово није потврђено, није искључено и да је боравила код некога у посети, пише Мондо.ба.

Она је, како се похвалила на друштвеним мрежама, покренула и бизнис - дизајн шешира, али тешко да је већ успела да заради толико да себи може да приушти луксузну некретнину у насељу у којем су најскупљи квадрати у Србији.

Млада новинарка никада није говорила о својој вези са муфтијом.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

Зукорлићева прва жена је Умеја са којом има четворо деце, са другом Елмом Елфић Зукорлић, такође, има четворо наследника. Покојни муфтија остао је до краја живота у грађанском браку са Умејом Зукорлић, која је била његова једина законски призната супруга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".