Млади Армин радио је у Министарству БиХ и важио је за изузетног младића. Близак породични пријатељ испричао је како се Армин лечио, али да би добио дете, престао је да прима терапије: 

- Армин је годинама боловао од аутоимуне болести и стално је морао да прима инјекције које регулишу стање у његовом организму. Имао је проблем с костима, није смео да прескаче терапију. Пошто је са супругом дуго покушавао да добије дете, престао је да прима терапију. Прича се да су му доктори рекли да би и прехлада могла да му направи хаос у организму, али он је желео дете више од свега. Жарко је хтео да постане тата, престао је да узима терапију и заиста је Алмина затруднела. То им је била највећа радост. Нажалост, после му је нека бактерија напала организам и није успео да је победи. Душа ме боли кад помислим да је, што се каже, живот дао да постане отац, а није стигао да држи бебу у рукама, чему се највише радовао. 

Фото: Друштвене мреже

 

Када је сазнао да је супруга у другом стању, није крио срећу: 

- Кад му је супруга затруднела били су пресрећни. Међутим, након неколико месеци бактерија коју је добио напала је Армину бубреге и то је био крај. Лекари су се борили, али нису могли да га спасу. Шта још да вам кажем! Туга и велика бол. Енес се до последњег тренутка није одвајао од њега.

После трагедије која је задесила породици, кума породице Беговић, Елвира Рахић се огласила и саопштила нове информације о Енесовој снајки, а Арминовој жени Алмини: 

- Једина истина је да је код куће, окружена драгим људима и у великој туги, а друго не бих да коментаришем у овим тренуцима. Жена је у другом стању, има право да оде у болницу на преглед с обзиром на то да се термин за порођај ближи. Нема потребе да се измишљају приче о царском резу. Цела Енесова породица је с њом, њена породица такође, и сви смо у великом болу. Надамо се да ће трудноћа да прође како треба. Само она зна како јој је сада, како је целој породици због ове трагедије. Шта више да вам кажем - рекла је кума Енеса Беговића.

Певачев син је од рођења имао аутоимуно обољење с којим се борио годинама, а највећу улогу у тој, некад и свакодневној, борби за здравље имао је Енес Беговић, који је са сином обишао многе клинике и докторе. Сви су били упознати са случајем, али нико није могао ни да претпостави да ће једна бактерија овај млади живот одвести на неповратан пут.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: