Николина Пишек проговорила је за хрватске медије о свом односу са модном дизајнерком Борном Котроманић.

Николина је најпре истакла како је с Влатком Покос, која јој је у почетку такође била подршка после смрти супруга у коректним односима, док Борну Котроманић и не познаје.

Борна се сад огласила на Инстаграму са веома јасном поруком водитељки.

"Код Николине Пишек пластичне операције имају јединствену нуспојаву, наиме узрокују амнезију", написала је Борна и објавила неколико заједничких фотографија.

Николина Пишек проговорила је за хрватске медије о свом односу са модном дизајнерком Борном Котроманић. Николина је најпре истакла како је с Влатком Покос, која јој је у почетку такође била подршка после смрти супруга у коректним односима, док Борну Котроманић и не познаје. Борна се сад огласила на Инстаграму са веома јасном поруком водитељки. "Код Николине Пишек пластичне операције имају јединствену нуспојаву, наиме узрокују амнезију", написала је Борна и објавила неколико заједничких фотографија.

Наиме, Борна је недуго након смрти Видоја Ристовића открила како је он покушавао да и с њом превари Пишекову, водитељка је тужила бившу пријатељицу суду.

Николина је најпре истакла како је с Влатком Покос, која јој је у почетку такође била подршка после смрти супруга у коректним односима, док Борну Котроманић и не познаје.

Наиме, Борна је недуго након смрти Видоја Ристовића открила како је он покушавао да и с њом превари Пишекову, водитељка је тужила бившу пријатељицу суду. Николина је најпре истакла како је с Влатком Покос, која јој је у почетку такође била подршка после смрти супруга у коректним односима, док Борну Котроманић и не познаје.

- Ја уопште не волим спомињати ово друго име (Борнино) јер је то једна апсурдна ситуација. Мени је грозно причати о тој особи јер је она толико небитна у мом животу. Одувек је била и сада је. Прво је била небитна јер ја ту жену не познајем, тако да је ово још апсурдније. Њен напад на мене где се она поставља у ситуацију да она познаје моју породицу, мене и мог супруга, тако да ја њен број... Нити имам, нити сам икад имала, нити сам јој била код куће - објаснила је њихову свађу Николина.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".