Nikolina Pišek progovorila je za hrvatske medije o svom odnosu sa modnom dizajnerkom Bornom Kotromanić.

Nikolina je najpre istakla kako je s Vlatkom Pokos, koja joj je u početku takođe bila podrška posle smrti supruga u korektnim odnosima, dok Bornu Kotromanić i ne poznaje.

Borna se sad oglasila na Instagramu sa veoma jasnom porukom voditeljki.

"Kod Nikoline Pišek plastične operacije imaju jedinstvenu nuspojavu, naime uzrokuju amneziju", napisala je Borna i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Nikolina Pišek progovorila je za hrvatske medije o svom odnosu sa modnom dizajnerkom Bornom Kotromanić. Nikolina je najpre istakla kako je s Vlatkom Pokos, koja joj je u početku takođe bila podrška posle smrti supruga u korektnim odnosima, dok Bornu Kotromanić i ne poznaje. Borna se sad oglasila na Instagramu sa veoma jasnom porukom voditeljki. "Kod Nikoline Pišek plastične operacije imaju jedinstvenu nuspojavu, naime uzrokuju amneziju", napisala je Borna i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Naime, Borna je nedugo nakon smrti Vidoja Ristovića otkrila kako je on pokušavao da i s njom prevari Pišekovu, voditeljka je tužila bivšu prijateljicu sudu.

Nikolina je najpre istakla kako je s Vlatkom Pokos, koja joj je u početku takođe bila podrška posle smrti supruga u korektnim odnosima, dok Bornu Kotromanić i ne poznaje.

Naime, Borna je nedugo nakon smrti Vidoja Ristovića otkrila kako je on pokušavao da i s njom prevari Pišekovu, voditeljka je tužila bivšu prijateljicu sudu. Nikolina je najpre istakla kako je s Vlatkom Pokos, koja joj je u početku takođe bila podrška posle smrti supruga u korektnim odnosima, dok Bornu Kotromanić i ne poznaje.

- Ja uopšte ne volim spominjati ovo drugo ime (Bornino) jer je to jedna apsurdna situacija. Meni je grozno pričati o toj osobi jer je ona toliko nebitna u mom životu. Oduvek je bila i sada je. Prvo je bila nebitna jer ja tu ženu ne poznajem, tako da je ovo još apsurdnije. NJen napad na mene gde se ona postavlja u situaciju da ona poznaje moju porodicu, mene i mog supruga, tako da ja njen broj... Niti imam, niti sam ikad imala, niti sam joj bila kod kuće - objasnila je njihovu svađu Nikolina.

(Kurir.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".