Свако ко је издвојио мало време и погледао њу на делу приметио је да је практично рођени таленат, али с обзиром ко су јој родитељи то и није неко изненађење.

Наиме, она је "плод" два велика уметника - глумца Милана Штрљића (69) и балерине Славице (70). 

Фото: Архив Новости

 

 

Ива је недавно одлучила да подсети многе ко су јој родитељи, али и да допринесе "винтиџ" култури, па је зато објавила фотографију на којој се види како она, као мала девојчица, позира за фотку заједно са родитељима.

- Моји родитељи. Њихова младост. Једна породица у својој чистој, најснажнијој фази. Спремна да се радује, путује, згрће успехе, слави, оде на недељни ручак, да се смеје баш овако као на клупи на Калишу пред фоторепортером неких старих новина, једном давно...Има толико тога лепог и дирљивог на овој фотографији. Неко ће рећи - шта је ту дирљиво, двоје младих људи седе са веселим дететом које их грли и ту има само дивног... Неко ће рећи... А ми, деца разведених родитеља, ми ћемо врло јасно видети то дирљиво - написала је Ива у опису поред старе фотографије са родитељима.

Међутим, многе је изненадила чињеница да Ива никада није имала жељу да се бави балетом.

- Ја знам колико је тешко извести неке покрете, јер је моја мајка професионална балерина, али нисам кренула њеним стопама, имала сам другачија интересовања - рекла је једном глумица која је својим талентом успела да уплива у глумачке воде.