Svako ko je izdvojio malo vreme i pogledao nju na delu primetio je da je praktično rođeni talenat, ali s obzirom ko su joj roditelji to i nije neko iznenađenje.

Naime, ona je "plod" dva velika umetnika - glumca Milana Štrljića (69) i balerine Slavice (70). 

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Iva je nedavno odlučila da podseti mnoge ko su joj roditelji, ali i da doprinese "vintidž" kulturi, pa je zato objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona, kao mala devojčica, pozira za fotku zajedno sa roditeljima.

- Moji roditelji. NJihova mladost. Jedna porodica u svojoj čistoj, najsnažnijoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrće uspehe, slavi, ode na nedeljni ručak, da se smeje baš ovako kao na klupi na Kališu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno...Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. Neko će reći - šta je tu dirljivo, dvoje mladih ljudi sede sa veselim detetom koje ih grli i tu ima samo divnog... Neko će reći... A mi, deca razvedenih roditelja, mi ćemo vrlo jasno videti to dirljivo - napisala je Iva u opisu pored stare fotografije sa roditeljima.

Međutim, mnoge je iznenadila činjenica da Iva nikada nije imala želju da se bavi baletom.

- Ja znam koliko je teško izvesti neke pokrete, jer je moja majka profesionalna balerina, ali nisam krenula njenim stopama, imala sam drugačija interesovanja - rekla je jednom glumica koja je svojim talentom uspela da upliva u glumačke vode.