Ове жене признале су да су варале, а своје разлоге поделиле су на сајту "Your tango". Ово су њихове приче.

Муж ми је као цимер

- Прва афера коју сам имала, није била намерна ни планирана. Једноставно, догодила се спонтано. У то време је мој љубавник живео у другој земљи, никада се нисмо упознали лицем у лице. Било је то као сајбер пријатељство које се претворило у нешто пуно више. На крају смо направили план да се упознамо након осам месеци. И даље одржавамо контакт. И даље му пошаљем поруку скоро сваки дан. Мој муж ми је остао добар пријатељ, али осећам се као да живим са цимером. То заправо више није брак. Дакле, то је оно што тражим с другим љубавним партнерима. Само физичка веза. Размишљала сам о разводу, али то је дуг процес. Мој живот у кући није лош. Мој однос с мужем није лош само, једноставно, више није интиман - рекла је Ана (36).

Фото: Профимедиа

 

Емотивно ме је злостављао

- Никад нисам намеравала да преварим мужа. Али, такве ствари се догађају. Родитељи смо троје деце, једно дете је аутистично. Мој супруг је то две године дубоко порицао и постао је емоционално насилан. Уопште се нисам осећала кривом због афере јер ме то спасило. Мој супруг је то сазнао јер ми је узео телефон. Није знао све детаље док нисам почела да идем на терапије.Терапеут ми је препоручио да све кажем супругу, јер само тако можемо да кренемо даље. Била је то тешка расправа. Желела сам развод, али на крају сам променила мишљење, кренула на терапије и одлучила супругу да дам другу шансу. Три године касније наш брак је много бољи - испричала је Ванда (50).

Почео је да ме контролише

- Венчали смо се и постао је љубоморан. Нисам смела да разговарам са мушкарцима или да идем са другарицама на ручак. И ја сам се онда заљубила. Био је то колега, истих смо година. Осетила сам љубав и самопоуздање. Тада сам се осећала лоше због тога, али не жалим. После развода нисам наставила везу са човеком са којим сам имала аферу, сада живим сама - испричала је Тиган (48). Он се повукао и све проблеме оставио само мени Мој муж је имао проблем на послу и постао је депресиван. Почео је да се повлачи и оставио ме је са свим проблемима. Желео је да све завршавам сама и љутио се када сам тражила помоћ, а образована сам и имам диплому, али неке ствари нисам могла сама. А он је ћутао. А ја сам знала да напољу постоји неко ко жели да разговара са мном. Почела сам да се налазим са мушкарцима и поднела сам папире за развод. Решење за наше проблеме није постојало, развели смо се - испричала је Тамара (43).

БОНУС ВИДЕО: