Супруга певача Марка Булата, Марија Булат бори се са тешком болешћу, а сада је све забринула када је објавила фотографију из болнице.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

 

Како су многи помислили да је поново хоспитализована, њен супруг шокирао је све изјавом када се огласио и открио да је Марија код куће и да је у питању стара фотографија. Такође, додао је да и њему није јасно због чега је направила овај потез, док многи сматрају да је жела да привуче пажњу.

- Марија је код куће, не знам што је то избацила. Били смо код куће, не знам о чему се ради, то је стара слика, старо је то - рекао је збуњено певач.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

 

Иначе, Марко је једном приликом отворено говорио о Маријином здравственом стању.

- Лекари јој уопште не дају добре прогнозе. Ништа још није готово. За реуматологију имамо упут, она није лежећи пацијент, али мора стално да иде на прегледе и интервенције. Ташта ми је велика помоћ, нон-стоп је код нас и помаже око деце - рекао је он тада.

Фото: АТА имагес

 

 

- Терапије ћу морати да примам док не умрем, имам доста дијагноза. Имам проблем с лимфама и тешку анемију, одлажем хоспитализацију колико год је то могуће. Битно је да се поведе рачуна о храни, спавању, што мање стреса, телефона, а што више шетње - причала је Булатова.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: