Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat bori se sa teškom bolešću, a sada je sve zabrinula kada je objavila fotografiju iz bolnice.

Foto: Instagram printskrin/marija_bulat

 

 

Kako su mnogi pomislili da je ponovo hospitalizovana, njen suprug šokirao je sve izjavom kada se oglasio i otkrio da je Marija kod kuće i da je u pitanju stara fotografija. Takođe, dodao je da i njemu nije jasno zbog čega je napravila ovaj potez, dok mnogi smatraju da je žela da privuče pažnju.

- Marija je kod kuće, ne znam što je to izbacila. Bili smo kod kuće, ne znam o čemu se radi, to je stara slika, staro je to - rekao je zbunjeno pevač.

Foto: Instagram printskrin/marija_bulat

 

 

Inače, Marko je jednom prilikom otvoreno govorio o Marijinom zdravstvenom stanju.

- Lekari joj uopšte ne daju dobre prognoze. Ništa još nije gotovo. Za reumatologiju imamo uput, ona nije ležeći pacijent, ali mora stalno da ide na preglede i intervencije. Tašta mi je velika pomoć, non-stop je kod nas i pomaže oko dece - rekao je on tada.

Foto: ATA images

 

 

- Terapije ću morati da primam dok ne umrem, imam dosta dijagnoza. Imam problem s limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, a što više šetnje - pričala je Bulatova.

(Republika)

BONUS VIDEO: