Тим из Колорада је до историјског успеха предводио српски центар Никола Јокић који је проглашен за најкориснијег (МВП) великог финала НБА лиге.

Јокић је на терену провео 42 минута, а за то време је уписао 28 поена, уз 16 скокова и четири асистенције.

Након историјског успеха тима из Колорада, уследило је велико славље на самом паркету. 

Осим играча и стручног штаба, на терену је био и власник Денвера, амерички милијардер Стен Кронке, али и ћеркица нашег Николе која је украла шоу. Малена Огњена била је са оцем током читаве церемоније проглашења победника, а онда му је и помогла да подигне трофеј намењен најкориснијем играчу. 

Фото: Танјуг/АП

 

Детаљ који је многима промакао јесте стајлинг Николине наследнице. На почетку славља, Јокићева ћеркица имала је јакну са српском заставом и грбом Денвера на рукаву, а на леђима су стајали број 15, који носи Никола и презиме. На ногама је носила беле патике на којима је такође био Јокићев број, као и натпис МВП.

Никола јој је пришао у једном тренутку и њену одевну комбинацију употпунио шампионским качкетом који јој је ставио на главу. 

Наредни пут кад је виђена у кадру, на себи је имала белу мајицу на којој је писало "Тата" са бројем 15, као и победнички качкет. 

 

 

Подсетимо, Никола Јокић је тек пети Србин који је успео да постане шампион НБА лиге, а пре њега је то полазило за руком само Дарку Миличићу, Пеђи Стојаковићу, Огњену Кузмићу и Немањи Бијелици, који је прошлогодишњи освајач НБА прстена са екипом Голден Стејта. 

БОНУС ВИДЕО:

"КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!" Срби у Паризу бурно славили титулу Новака Ђоковића на Ролан Гаросу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".