Једну немачку породицу током вожње на аутопуту код Сарбрикена изненада су окружили мотористи. Супружници (33, 36) и њихово двоје деце враћали су се кући када су угледали 40-50 моториста како им се приближавају.

- Нису били препознатљиви јер су имали сунчане наочаре и шалове. Појавили су се кад смо били код чворишта Неункирхен. Хтели смо да променимо траку и упалили жмигавац. Један од моториста нам је чак дао знак руком да прођемо - испричала је жена, преноси Феникс Магазин.

Након што су управо то и учинили, кренули су проблеми. Жена је тако испричала како су их мотористи окружили и затрубили им, а потом кренули да их успоравају док породица није била присиљена да се заустави на помоћној траци аутопута.

- Викала сам мужу да одмах закључа врата возила. Неки возачи су сишли са мотора, један другом нешто говорили и прилазили нам. Затим су почели да лупају по прозорима. Јако смо се уплашили, деца поготово - испричала је даље жена, наводећи како је један од моториста показао своје ватрено оружје.

Како би заштитила супруга, жена се нагнула испред њега.

- Помислила сам, ако му пуцају у главу, никад нећемо одавде побећи - казала је.

Породица је на крају полако кренула даље, а мотористи су их следили до једног излаза са аутопута када су одлучили да сиђу. Породица је стала на идућем одморишту и одмах обавестила полицију.

БОНУС ВИДЕО: