Jednu nemačku porodicu tokom vožnje na autoputu kod Sarbrikena iznenada su okružili motoristi. Supružnici (33, 36) i njihovo dvoje dece vraćali su se kući kada su ugledali 40-50 motorista kako im se približavaju.

- Nisu bili prepoznatljivi jer su imali sunčane naočare i šalove. Pojavili su se kad smo bili kod čvorišta Neunkirhen. Hteli smo da promenimo traku i upalili žmigavac. Jedan od motorista nam je čak dao znak rukom da prođemo - ispričala je žena, prenosi Feniks Magazin.

Nakon što su upravo to i učinili, krenuli su problemi. Žena je tako ispričala kako su ih motoristi okružili i zatrubili im, a potom krenuli da ih usporavaju dok porodica nije bila prisiljena da se zaustavi na pomoćnoj traci autoputa.

- Vikala sam mužu da odmah zaključa vrata vozila. Neki vozači su sišli sa motora, jedan drugom nešto govorili i prilazili nam. Zatim su počeli da lupaju po prozorima. Jako smo se uplašili, deca pogotovo - ispričala je dalje žena, navodeći kako je jedan od motorista pokazao svoje vatreno oružje.

Kako bi zaštitila supruga, žena se nagnula ispred njega.

- Pomislila sam, ako mu pucaju u glavu, nikad nećemo odavde pobeći - kazala je.

Porodica je na kraju polako krenula dalje, a motoristi su ih sledili do jednog izlaza sa autoputa kada su odlučili da siđu. Porodica je stala na idućem odmorištu i odmah obavestila policiju.

BONUS VIDEO: