Старлета већ дуго има проблем са овим пороком због чега се пре неколико година и повукла из јавности. Већ дуже време нема је ни на друштвеним мрежама, где је раније готово свакодневно објављивала фотографије и други садржај, а једно време чак је имала и свој профил на платформи Онли фансу. Према речима нашег извора, Карабатићева је у болници већ неколико недеља.

- Ава има озбиљан проблем, то траје јако дуго, већ неколико година. Она је и раније била на лечењу, али ништа то није помогло јер је по изласку из болници врло брзо наставила по старом. Њени су јако забринути јер је у лошем стању. Пре него што су је сместили у клинику она је непрестано пила алкохол, понекад би данима знала да се не трезни. Смршала је доста, још једино у лицу подсећа на ону стару Аву - наводи наш саговорник.

 

 

Они који познају старлету од раније шокирани су тиме да се одала овом пороку јер до пре неколико година није пила ни кап алкохола.

- Није подносила алкохол, поготово жестока пића. Понекад је умела да попије чашу вина, чисто да наздрави. Свима је било симпатично кад Ава изађе увече у клуб и поручи воду и кафу, јер ништа друго није пила. Нажалост, док је живела у Београду она се пропила. Тад је већ имала 30 година, била је зрела и нико није очекивао да ће тек тако склизнути у порок. Кад се вратила у Сплит наставила је да пије све више. То се у почетку могло толерисати, али онда је почела да прави испаде чак и јавности, због чега је осуђена на лечење и тад је први пут била у болници - испричао је извор Курира, који нам је доставио фотографије Карабатићеве које су настале непосредно након што је отишла на лечење.

На број телефона који је Ава користила нико нам се није јавио на позиве.

Подсетимо, слична ситуација Карабатићевој се десила и крајем прошле године, али тада није својевољно отишла на лечење већ присилно. Она је почетком 2022. направила инцидент када је у сред белог дана на степеништу зграде у Сплиту реметила јавни ред и мир, а била је под дејством акохола. Пред полицајцима је викала и галамила: "Хоћете да ме опљачкате, потпишите Хипокритову заклетву". Након упозорења службеника, Ава је наставила са виком и галамом. Полицајци су је ухапсили и одвели је у станицу, где је провела два дана. И тада је кажњена са сто евра, али је казна умањена на 20 евра јер је преноћила у притвору. Након тога је нестала из јавности.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".