Шабанова супруга Гордана је власница "Луна мјузик", а приход који је добила током 2022. године је наводно износио 7.405.000 динара, што је око 63.290 евра, показују званични подаци Агенције за привредне регистре, сазнаје Курир. Реч је о новцу који је  Шаулићева удовица наплатила на име ауторских права за покојног Шабана.

Гордана Шаулић је иначе недавно причала о свом браку са краљем народне музике који нас је напустио пре више од четири године.

- Ја сам била 44 године у браку са Шабаном Шаулићем. Он је био изузетно скроман човек и неко ко је волео људе и живот. Неким људима који су се огрешили о њега или су ружно причали о њему, Шабан је увек тражио изговор зашто су они такви. Ја кажем "пусти га он је лош човек", док ми он одговара "ко зна шта се њему десило у животу и зашто је такав". Стално је тражио оправдања за поступке људи око њега. Био је изузетан отац и деда. Стабилан муж и човек који је мени са пуно поверења препустио његову каријеру и одгој деце. Ја мислим да сам то оправдала на прави начин - рекла је Гордана.

Фото: АТА имагес

 

Певач је имао посебан јутарњи ритуал: 

- Обавезно је волео капућино ујутру, затим својеврсне штампе. Једна по једна. Онда су затим ту планови и нека кретања. Ту су наравно и силни пријатељи који су ту већ на капији. Улазе траже нешто или им треба. Увече неки пријатељи који долазе или код којих ми одлазимо. Највећи део времена смо једно са другим провели на путевима. Јако сам често путовала са њим на турнеје док су још деца била мала - рекла је Гордана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: