После окончања везе са Садетином Сараном, Емина Јаховић је решила је да не открива пребрзо детаље из свог љубавног живота.  Према писањима турских медија, певачица је већ два месеца у љубави са бизнисменом Куртом Данијелом Сантијем. Санти је од ње старији 14 година, а Емина још увек не жели да прича о томе. 

Међутим, током боравка у Београду, певачица се поверила блиским особама и истакла а је Данијел прави избор мушкарца за њу и да ће током лета отићи на одмор из Истанбула. 

План је да своје прво летовање проведу у Еминоном летовалишту где она сваки пут летује са породицом. Потом ће провести време у Бодруму у једном од најскупљих ризвортова где Емина често гостује. Пару ће бити  доступна и велика луксузна јахта, којом ће две недеље крстарити по мору и обилазити турску обалу.

Папарци су ухватили Емину и  Курта, а фотографије су испуниле насловне стране турских медија. 

Подсећања ради, Сантеј је угледни финансијски саветник, који је дуже време живео у Швајцарској, а после развода се вратио у Истанбул. Отац је двоје деце и врло је утицајан у пословним круговима, а спекулише се и да је већ имао прилике да упозна Еминине синове Јавуза и Јамана.

Приликом недавне посете Београду Емина није желела да коментарише наводе турских медија да је у вези, али је признала да је заљубљена.

-Заљубљена сам у моје синове, то сам им пре неки дан рекла. Ако ме питате за мушкарца, о томе не желим да причам јер то је превазиђена тема. У Турској сваког месеца имам новог партнера, више и не знам ко је. Немам коментар, пре месец и по дана можда је то био потпуно неко други, рекла је тада медијима Јаховићева.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: