Иако је имао доста турбеленција, Стефан није дозволио да се његова каријера нађе у застоју и да се покваре пословни планови. 

Раста је својом музиком увек пунио хале, што је доказ да публику искључиво интересује његова музика а не приватни живот. 

Репер је најавио три нове песме које је урадио са колегом и дугогодишњим сарадником Линком, а који је назвао "180 степени", Раста је ошишао своје препознатљиве дредове.

Раста је одлучио да ошиша дредове, а како је изјавио то за њега представља један нови почетак у животу. Публици ће бити тешко да се навике на нови стајлин певача: 

- Овај пројекат представља прекретницу у мом музичком путовању, доносећи свежу енергију и дубље поруке. ЕП "180 степени" садржи три песме: "Проклети 3", "Тактика" и "Страх и трепет". Овај мини-албум је моја еволуција као уметника. У споту за интро песме, приметићете мој нови изглед након опроштаја од дредова. То је симбол мог личног преокрета и спремности да растем као уметник, али и као човек. Видећете новог Расту - обрт за "180 степени", изјавио је Раста.

Расти ово није први пут да се одлучи на овај корак, већ је једном то урадио када је певачица Ана Николић родила њихову ћерку Тару. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: