Још у априлу, Румер и њен партнер Дерек Ричард Томас дочекали су своју девојчицу - тачно усред своје куће. Она није једина позната звезда која се одлучила на порођај код куће, али је дефинитивно једина која је урадила ово...

Док је говорила о свом искуству на порођају на подкасту"Информед Прегнанцy", Румер је открила да је заправо морала да пробије своју воду.

Румер Вилис је објаснила да је њено искуство порођаја било брзо, ширећи се "од пет центиметара до 20 за око сат времена“ — али је њена дула открила да Румеров водењак није пукао. 

- Проверавала ме је и осетила како се моја кесица за воду избочила, али још увек није пукла, што је било лудило. И тако сам помислила: "Па, да ли да је пробушимо?", присетила се Румер.

Њена дула је рекла да - онда је глумици дала предност да то сама уради!

Фото:Профимедиа

 

- Догурала сам прст до горе, осетила сам све и било је лудо. Скроз сам могла да осетим ову малу кесу – осећа се као балон са водом, али са мало чвршћом опном, објаснила је она.

- Само је рекла: "У реду. На следећој контракцији, само га гурни прстом", и ја сам га пробила. Мислим да постоји моја фотографија, где имам поглед залеђен од шока и изненађења на мом лицу.

Одатле, Румер се спремила да гура, рекавши да је "гурала јаче него ја икад" и да није прошло много пре него што је беба стигла!

- Било је буквално као да сам гурнула, и њена глава је била ван. Гурнула сам поново и цело тело јој је било ван. Није било паузе. Није било паузе између. То није био један од оних тренутака у којима смо само видели: "Ох, глава ти је напољу".

Румер каже да су Дерек и њена бабица ухватили бебу. Након што је Луета била отпетљана из пупчане врпце, била је у Румеровом загрљају. Осврћући се уназад, Румер каже да је то био "најекстатичнији, најрадоснији тренутак у мом животу".

(Буззфеед)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".