Паћинова изабраница налази се у осмом месецу трудноће, али пар још увек не зна ког је пола дете. 

Глумац је решио да прекине ћутање о трудноћи и одбаци гласине које тврде да није срећан због вести о принови. Штавише, Оскаровац је предстојећи долазак бебе окарактерисао као „посебну” прилику јер је дошла тако касно у његовом животу.

Глумац је први пут јавно истакао шта мисли о трудноћи своје девојке док је био у шетњи у Лос Анђелесу.

- Веома је посебно. Увек је било. Имам много деце. Али ово је заиста посебан долазак у ово време - рекао је Паћино, преноси британски Дејли мејл.

Алов радосни одговор на вести о беби долази усред жестоких спекулација и гласина о околностима трудноће. Откако је објављена информација у медијима, појавиле су се и гласине које сугеришу да је звезда филма "Лице са ожиљком" захтевала ДНК тест од Нур, како би се утврдило ко је отац њеног детета.  

Међутим, извор близак глумцу окарактерисао је ове гласине "потпуним глупостима" за Дејли мејл, инсистирајући да 84-годишњи Ал не може бити срећнији због вести, што је глумац сада и сам потврдио. 

Ал Паћино и Нур су у емотивној вези две године, а први пут су заједно виђени у априлу прошле године.

Она је позната као неко ко воли старије мушкарце, а последња јавна веза била јој је са познатим рокером Миком Џегером (79). Након њиховог раскида 2017. Холивудом су кружиле приче о њеној романси са Клинтом Иствудом (93), али та информација никада није потврђена.

- Срце не пита за године, срце само зна за оно што осећа. То ми је била прва озбиљна веза и била сам јако срећна - рекла је својевремено Нур у интервјуу за Hello о својој вези с фронтменом легендарних Ролинг Стонса.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, Ал Паћино из претходних веза има ћерку Џули (33) и 22-годишње близанце, Оливију и Антона.

Подсетимо, раније овог месеца отац је постао и Роберт де Ниро, Паћинов дугогодишњи пријатељ и партнер у бројним филмовима. Де Ниро је седми пут је постао отац у својој 79. години.

БОНУС ВИДЕО:

СВЕ МИ СМЕТА: Дарко Лазић отворио душу на промоцији новог албума

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".