Paćinova izabranica nalazi se u osmom mesecu trudnoće, ali par još uvek ne zna kog je pola dete. 

Glumac je rešio da prekine ćutanje o trudnoći i odbaci glasine koje tvrde da nije srećan zbog vesti o prinovi. Štaviše, Oskarovac je predstojeći dolazak bebe okarakterisao kao „posebnu” priliku jer je došla tako kasno u njegovom životu.

Glumac je prvi put javno istakao šta misli o trudnoći svoje devojke dok je bio u šetnji u Los Anđelesu.

- Veoma je posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme - rekao je Paćino, prenosi britanski Dejli mejl.

Alov radosni odgovor na vesti o bebi dolazi usred žestokih spekulacija i glasina o okolnostima trudnoće. Otkako je objavljena informacija u medijima, pojavile su se i glasine koje sugerišu da je zvezda filma "Lice sa ožiljkom" zahtevala DNK test od Nur, kako bi se utvrdilo ko je otac njenog deteta.  

Međutim, izvor blizak glumcu okarakterisao je ove glasine "potpunim glupostima" za Dejli mejl, insistirajući da 84-godišnji Al ne može biti srećniji zbog vesti, što je glumac sada i sam potvrdio. 

Al Paćino i Nur su u emotivnoj vezi dve godine, a prvi put su zajedno viđeni u aprilu prošle godine.

Ona je poznata kao neko ko voli starije muškarce, a poslednja javna veza bila joj je sa poznatim rokerom Mikom DŽegerom (79). Nakon njihovog raskida 2017. Holivudom su kružile priče o njenoj romansi sa Klintom Istvudom (93), ali ta informacija nikada nije potvrđena.

- Srce ne pita za godine, srce samo zna za ono što oseća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako srećna - rekla je svojevremeno Nur u intervjuu za Hello o svojoj vezi s frontmenom legendarnih Roling Stonsa.

Foto: Profimedia

 

Inače, Al Paćino iz prethodnih veza ima ćerku DŽuli (33) i 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

Podsetimo, ranije ovog meseca otac je postao i Robert de Niro, Paćinov dugogodišnji prijatelj i partner u brojnim filmovima. De Niro je sedmi put je postao otac u svojoj 79. godini.

BONUS VIDEO:

SVE MI SMETA: Darko Lazić otvorio dušu na promociji novog albuma

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".