Емина Јаховић (41) наводно се удаје за турског милионера Курта Данијела Сантеја (55), преносе медији. Певачица је прошле недеље боравила са имућним финансијским саветником у Србији и упознала га са породицом.

Јаховићева је десет година била у браку са турским певачем Мустафом Сандалом (53), с којим има два сина - Јамана (15) и Јавуза (9), док Сантеј, такође, има два сина с првом супругом.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Емина и Курт су неколико месеци у вези и веома су заљубљени. Срећни су што су упознали једно друго. Сантеј планира да проведе живот са Емином, причали су о венчању, али га још нису заказали. То је само питање дана, али мислим да ће бити овог лета - прича извор близак пару.

Према његовим речима, Јаховићева је дуго крила да има дечка.

- Није желела да ико зна за Курта и њу, док није била сигурна да је реч о озбиљној вези. Дуго су се виђали у тајности у Истанбулу. Били су и на одмору на Малдивима, за који је Сантеј искеширао 15.000 евра. После тог путовања, Емина је одлучила да својим најближима, мајци, брату, синовима и пријатељима, призна да је заљубљена у Курта. Отад су почели да се појављују у јавности заједно - каже неименовани извор и открива да је певачица будућег супруга упознала са синовима.

- Обојица обожавају Курта. Такође, и његови синови Емину. Сви заједно су били на ручку, а потом су се видели још неколико пута. Јаман и Јавуз су већ велики и схватају да мама има право на свој живот, па подржавају њену везу, као што су и брак оца Мустафе Сандала са Мелис Сутшуруп.

Поп звезда је Курта недавно довела у Србију да би му показала своју земљу:

Фото: АТА имагес

 

 

- Провели су неколико дана у Београду, а Емина га је одвела на своја омиљена места. Потом су отишли у њен родни град Нови Пазар, где се бизнисмен упознао са њеном породицом.

Курт Данијел Сантеј је угледни финансијски саветник, који је дуго живео у Швајцарској и стекао милионе. Пре две године се развео и вратио у Истанбул, где је упознао Емину.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: