У новом издању емисије "Амиџи шоу", Огњен Амиџић угостио је водитељку Јовану Јеремић, певачицу Гогу Секулић и певача Уроша Живковића, певачицу Александру Младеновић, победника "Задруге 5" Дејана Драгојевића и Валентина.

Дејан је на почетку прокоментарисао потенцијалне фаворите шесте сезоне Задруге.

- Ја сам издвојио троје, Иван Маринковић, Билал и Ана. За Ану сам рекао само због тежине приче, иначе ми је око ње све катастрофално. Није лако, жена која је цео живот провела уз једног мушкарца и да јој се то деси - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Зашто је ушла?! Није требала да уђе ако није јавна личност. Да се бори на телевизији за свој динар?! Може и овако - убацила се Гога.

- Нема потребе, ако јој се указала прилика, треба да је искористи. Има децу код куће, има за кога да се бори. Женско у тим годинама не треба да се вуче по улици и да чека да јој неко плати пиће - почео је Драгојевић, али га је певачица прекинула:

- Нека ради, може да иде на посао нормалан. Не мислим на њу, ја њу не познајем - рекла је Гога.

- Може, али то је као кад не би певала, зато што ти није прошла једна песма и била у пекари. Не треба одустати - рекао је Дејан, те је након што га је Јована похвалила јер је остао доследан Пинку, рекао:

- Ми као задругари, људи су се саживели с нама. Ја сам рекао да су 98 посто задругара шљламови, јер је кренуло да се прича: "Ријалити је ". Задругари који су скупили много пратиоца нису окачили да ријалити није био проблем, него су се повукли да не би добили хејт коментаре - рекао је Дејан.

- То је исто и у нашој професији, нису стали иза пројекта који нам доноси рејтинг. Треба да захвале Богу што постоји "Задруга", јер су им рејтинзи на издисају - рекла је Јеремићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".