- Веровао сам да љубав између мене и Слађе никада неће престати. Чак смо и заједничку кућу направили од новца који смо зарадили од песме "Идемо на Марс". Замишљао сам да ћу ја тамо једног дана када остарим седети с породицом, имати своје унуке и онда... Десио се распад. То ми је дотукло, био сам потпуно ван себе! То да ти остављаш жену коју волиш, а највише страдају деца. Мени је било логично да они буду с мамом - рекао је Ђогани.

Позвали смо и Делибашићеву, која је такође кроз сузе признала да је емотивно доживела речи бившег супруга.

- Гледала сам емисију и баш ми је било жао. Очи су му биле пуне суза. Шта да се ради? Живот иде даље. Остале су нам успомене, нешто што доживи прва права љубав, то заборава нема. Ту су и двоје дивне деце. Осетила сам неку сету док је причао. Видела сам... Ух, сад ћу да се раплачем. Он је одмах рекао да деца иду код ме јер је знао да ја потичем из патријархалне породице, да сам строга, домаћица, једноставно жена-змај - присетила се Слађа. Али нешто је и замерила Ђолету.

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

- Остао ми је у неким стварима недоречен. Требало је конкретно да каже шта је стварно видео у мени од те наше љубави. Он је моја прва љубав од 18. године и одмах сам родила децу. Јесте да Ђоле има и другу породицу и децу, али некако увек очекујем да ипак прва љубав и прва деца не треба да се запоставе. Јако сам отворена жена и да опростим и заборавим неке ствари. Лепо је рекао да сам хтела да идем даље сама, а он да ми буде менаџер, али је изоставио да сам ја била и главни кореограф у групи - прича денсерка, па описује какав је био њен брак с Ђоганијем.

- Био је пун разумевања јер кад када имаш мушкарца као што је он, онда је жени лако да буде посвећена мајка. Мртва не бих одала нашу прошлост и нешто што ми се десило. Највише презирем преваре партнера, можеш да одеш да причаш, а не да цинкариш себе или своју породицу. Све што десило остаје између четири зида. И деца да су видела нешто, објасниш им, идемо даље. То је по мени права жена која чува, а не, ако није успело, дрвље и камење. Мој највећи успех је што сам Ђолету доказала ко сам. Да су ми помогли само Бог и мајка с неба. Никада му нисам стала на грбачу, нити тражила алиментацију. Рекла сам му само да ми помогне када будем у проблемима. Тако је и било. Увек је био ту. Моја једина моћ је та што сам децу извела на прави пут - закључила је Слађа.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".