Фудбалер Немања Гудељ је пре неколико дана играо у финалу Лиге Европе у Будимпешти, његов тим је однео победу, а певачица Анастасија Ражнатовић се тада појавила на трибинама заједно са његовим возачем Рашидом о чијем се животу мало тога зна.

Анастасија је недавно изгубила бебу, а Рашид је целој породици био велика подршка као и увек, а од младе певачице се није одвајао. Он је се из Будимпеште вратио за Севиљу, а Анастасија је стигла у породични дом у Београду.

 

 

Њега Немања и његов брат Драгиша толико воле да су његово име истетовирали на руци. "Рашко Цхафф", гласи тетоважа која је посвећена возачу.

О његовом животу се мало тога зна, а он је сада одлучио да на свом Инстаграм профилу подели са свима како је имао тежак живот и кроз шта је све прошао да би био овде где је данас.

Наиме, он је објавио фотографију са фудбалског терена. На прве две фотографије се види како Рашид чисти терене, а десет година касније како држи медаљу на терену.

 

 

- Никада нећу заборавити одакле долазим и одакле сам почео пре 10 година чистио сам у малом фудбалском клубу у Холандији и десет година касније стојим овде са трофејом Лиге Европе у мојим рукама. Ово је моја прича - написао је Рашид у опису фотографије.

Подсетимо, Немања Гудељ, је поделио са својим пратиоцима тужне вести, да је Анастасија Ражнатовић имала побачај у петом месецу трудноће.

 

 

- Поделили смо са вама лепе вести и били сте свим срцем, честиткама и порукама уз нас. Хвала на томе. Нажалост, сада имамо лоше вести, али знамо да ћемо имати вашу подршку и разумевање да о томе не желимо да причамо. На нашу велику жалост, Анастасија и ја смо изгубили нашу бебу. Ово је болан тренутак за нас, али наша љубав ће и ово победити - написао је он.

БОНУС ВИДЕО: