Познати фудбалер Немања Гудељ прекјуче је играо у финалу Лиге Европе у Будимпешти, а девојка Анастасија Ражнатовић га је бодрила са трибина и његов тим је на крају тријумфовао победом.

Анастасија и Немања су, подсетимо, недавно поделили вести да ће ускоро постати родитељи и да певачица чека девојчицу, међутим, нажалост, трудноћа је прекинута, о чему је он обавести јавност путем Инстаграма.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Анастасијина мајка, чувена певачица Цеца Ражнатовић, поделила је сад на друштвеним мрежама снимак у којем видимо славље после горепоменуте утакмице.

- Ево како мој зет заслужено слави улазак у Лигу шампиона! - написала је фолк звезда на Инстаграму у оквиру објаве.

Немању је одушевио овај њен гест, па је објаву поставио на свој профил.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

- Цеци моја! - поручио јој је одушевљено путем "сторија".

Цеца Ражнатовић се, иначе, и синоћ огласила на Инстаграм профилу и показала колико се њена ћерка Анастасија и Немања воле. Она је поделила слику са фудбалској терена, а Немања је све време грлио и љубио Анастасију, која је пре неколико дана изгубила бебу, те је призор разнежио многе.

- Најлепши моји - написала је Цеца.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

- Поделили смо са вама лепе вести и били сте свим срцем, честиткама и порукама уз нас. Хвала на томе. Нажалост, сада имамо лоше вести, али знамо да ћемо имати вашу подршку и разумевање да о томе не желимо да причамо. На нашу велику жалост, Анастасија и ја смо изгубили нашу бебу. Ово је болан тренутак за нас, али наша љубав ће и ово победити - написао је Немања почетком недеље.

БОНУС ВИДЕО: