Отац Маје Маринковић Таки Маринковић својој ћерки приредиће изненађење по изласку из Задруге. 

Он је одлучио да наследницу обрадује новим аутомобилом марке "БМW", за који је дао око 15.000 евра. 

То ће да уради јер мисли да ће Маја победити у Задрузи, па жели да је чека спреман поклон.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Решио сам да ћерку частим за прво место које ће освојити у "Задрузи", ја се искрено надам да ће тако бити. Заслужила је да је частим. Да не би паре отишле на другу страну, боље да се уложе у праве ствари. Ауто ме је изашао 15.000 евра - каже Таки и признаје да његова ћерка нема возачку дозволу.

- Нажалост, није још положила. Уплатила је целокупно полагање, мислим да је отишла на три часа, али никако то да заврши, стално је у ријалитију. Надам се да ће завршити ауто-школу када буде изашла из "Задруге", па да може лепо да се служи овим аутомобилом.

Иначе, Маја је пре неколико дана у ријалитију претрпела насиље, када ју је задругарка Анђела Ђуричић почупала. Она је због тога дисквалификована, а Таки је због тога поднео кривичну пријаву против ње.

- Јавила ми се јутрос бивша супруга и рекла да хитно уђем у поруке, где ми је послала снимке на којима небитна особа туче моју ћеркицу. Истог момента сам звао продукцију и челнике Пинка, јер сам добио информацију да је у болници. То није тачно, Маја је само мало више угрувана. Мајин адвокат је одмах поднео кривичну пријаву због насиља и тешких телесних повреда, јер је рекао да је повредила врат. Ја то нисам ништа видео, али желим да оде да се то све сними. Да не би било неких нежељених последица, он ће контаркирати продукцију да се то све одради - рекао је Таки.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".