Марко Бијелић, син Драгана Мирковић и Тонија Бјелића, важи са културног момка који не воли да се експонира у медијима. Међутим, откако је постао активнији на друштвеним мрежама, девојке нису могле, а да не примете, да је постао изузетно згодан даса. Мада му је образовање било на првом месту, не крије да воли скупоцена кола и изласке, али је и страствени љубитељ Формуле 1.

Пише се да и Марко компонује музику, те да често прати своју мајку по наступима.

Драгана Мирковић је једном приликом осврнула на гласине да се појединим певачицама њен Марко изузетно допао.

‒ Ја не улазим у то нити пратим ту врсту дешавања. Мој син фино изгледа, и то је ок, али првенствено је квалитетна млада личност. А девојке и треба да га воле. Што се тиче колегиница, то не знам. Ко год дошао у његов живот за мене је апсолутно добродошао, само нека је квалитетна и добра особа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marko.vnm

 

 

Истиче да нема посебне критеријуме за снајку, већ јој је битно да њен син буде срећан.

‒ То је преурањено питање јер је он тек у фебруару напунио 22 године, рано је за снајке. Кад буде нека новост, јављам. А и да не јавим, сазнаћете.

Неретко дели на Инстаграму фотографије из теретане, те је евидентно да жели да доведе тело до савршенства, као и да исклеше сваки мишић, како би био што згоднији. На најновијој слици од јуче у првом плану били су његови бицепси, а он је стегао руку како би се што боље видели.

И једна корисница "Твитера" није могла да одоли Марку, те је поставила његову слику са плаже уз питање: "Мушкарци, је л' толико тешко?".

Уследели су бројни коментари на рачун Марковог изгледа, али и констатације да је "лако изгледати тако кад ти мама Драгана Мирковић", али и опаске да "није тешко, само фале плажа и дворац у Аустрији и то је то".

Веза ца ћерком Здравка Чолића

Месецима се шушкало да је син Драгане Мирковић био у вези са ћерком Здравка Чолића, јер су обожаваоци који прате Уну Чолић и Марка Бијелића били увидели да су се њих двоје кретали у истим круговима и да су се често налазили на потпуно истим местима.

 

 

Посебно су покренуле гласиле слике из једном луксузног престоничког ресторана, где су заједно вечерали. Наследници музичких звезда уживали су у друштву једно другог уз специјалитете јапанске кухиње.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".