Poznati fudbaler Nemanja Gudelj prekjuče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a devojka Anastasija Ražnatović ga je bodrila sa tribina i njegov tim je na kraju trijumfovao pobedom.

Anastasija i Nemanja su, podsetimo, nedavno podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on obavesti javnost putem Instagrama.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Anastasijina majka, čuvena pevačica Ceca Ražnatović, podelila je sad na društvenim mrežama snimak u kojem vidimo slavlje posle gorepomenute utakmice.

- Evo kako moj zet zasluženo slavi ulazak u Ligu šampiona! - napisala je folk zvezda na Instagramu u okviru objave.

Nemanju je oduševio ovaj njen gest, pa je objavu postavio na svoj profil.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

- Ceci moja! - poručio joj je oduševljeno putem "storija".

Ceca Ražnatović se, inače, i sinoć oglasila na Instagram profilu i pokazala koliko se njena ćerka Anastasija i Nemanja vole. Ona je podelila sliku sa fudbalskoj terena, a Nemanja je sve vreme grlio i ljubio Anastasiju, koja je pre nekoliko dana izgubila bebu, te je prizor raznežio mnoge.

- Najlepši moji - napisala je Ceca.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Nemanja početkom nedelje.

BONUS VIDEO: