Otac Maje Marinković Taki Marinković svojoj ćerki prirediće iznenađenje po izlasku iz Zadruge. 

On je odlučio da naslednicu obraduje novim automobilom marke "BMW", za koji je dao oko 15.000 evra. 

To će da uradi jer misli da će Maja pobediti u Zadruzi, pa želi da je čeka spreman poklon.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

- Rešio sam da ćerku častim za prvo mesto koje će osvojiti u "Zadruzi", ja se iskreno nadam da će tako biti. Zaslužila je da je častim. Da ne bi pare otišle na drugu stranu, bolje da se ulože u prave stvari. Auto me je izašao 15.000 evra - kaže Taki i priznaje da njegova ćerka nema vozačku dozvolu.

- Nažalost, nije još položila. Uplatila je celokupno polaganje, mislim da je otišla na tri časa, ali nikako to da završi, stalno je u rijalitiju. Nadam se da će završiti auto-školu kada bude izašla iz "Zadruge", pa da može lepo da se služi ovim automobilom.

Inače, Maja je pre nekoliko dana u rijalitiju pretrpela nasilje, kada ju je zadrugarka Anđela Đuričić počupala. Ona je zbog toga diskvalifikovana, a Taki je zbog toga podneo krivičnu prijavu protiv nje.

- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".