Већ неколико месеци глумац Милутин Мима Караџић у вези је са глумицом у повоју Наташом Станишић која је чак 35 година млађа од њега. Будући да о својој интими он неретко говори многи су мислили да су у питању само неосноване спекулације, међутим доказ о романси испливао је на површину.

Фото: В. Данилов

 

 

Девојка Миме Караџића појавила се са глумцем руку под руку на синоћној премијери у Театру на брду, позирала је са њим фоторепортерима, а већина оних који су макар овлаш погледали лице млађане, телентоване уметнице могли су закључити да она невероватно много личи на Мимину прву супругу.

Фото: ТВ Новости

 

 

Не зна јавност да се глумац, који важи за вечитог нежењу, ипак једном женио. Наиме, давне 1992. године у Црној Гори он је упознао Сунчицу Ђурић, која је летовала у Херцег Новом. Венчали су се у Београду, после неколико месеци забављања, на Аранђеловдан.

Фото: АТА имагес

 

 

Славље је било организовано у павиљону "Цвијета Зузорић". Кумови Жарко Лаушевић, Мимин колега и близак пријатељ још од студентских дана, и драматург Хајдана Балетић су били највеселији, нажалост брак није потрајао Сунчица и Милутин су се развели, а он се од тада више није женио.

БОНУС ВИДЕО: