Певачица Ана Николић је Слободану Цобију платила песму "Директоре", али је ипак припала под непознатим околностима њеној колегиниц Каји Остојић. 

Према сазнањима Курира, у трци за ову песму је била и певачица Наташа Беквалац, која је отпевала демо још 2019. године, али је није снимила. После Наташе се за песму заинтересовала Ана, која је платила али је ипак снимила Каја.  Ани није јасно како је песма завршила у власништву њене колегинице. 

- Једна је истина. Ја никога никада нисам прозвала осим ако ме не дирају. Цобија сам пустила годину дана јер је имао породичну трагедију, и то сам разумела, а он се није јављао. Имала сам разумевања јер је био јако везан за родитеље. Неколико пута сам га звала, али се није јављао - каже Ана за Курир и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Песма је купљена, плаћена је, а не дата капара. Пеја (један од сарадника, прим. аут.) одвео ме је да чујем "Директоре". Позвала сам брата Марка и плаћено је, јер је рачунао да ћемо радити. Али не, нећемо радити, а то не значи да можете да узмете песму и да је дате било коме. То тако не иде. Заправо, иде, зато је и мегахит. Хвала јој што ме је спасла од антихита "Директоре", буквално. Катастрофишен, данке, ауфидерзен - нашалила се на крају Ана.

БОНУС ВИДЕО: