Već nekoliko meseci glumac Milutin Mima Karadžić u vezi je sa glumicom u povoju Natašom Stanišić koja je čak 35 godina mlađa od njega. Budući da o svojoj intimi on neretko govori mnogi su mislili da su u pitanju samo neosnovane spekulacije, međutim dokaz o romansi isplivao je na površinu.

Foto: V. Danilov

 

 

Devojka Mime Karadžića pojavila se sa glumcem ruku pod ruku na sinoćnoj premijeri u Teatru na brdu, pozirala je sa njim fotoreporterima, a većina onih koji su makar ovlaš pogledali lice mlađane, telentovane umetnice mogli su zaključiti da ona neverovatno mnogo liči na Miminu prvu suprugu.

Foto: TV Novosti

 

 

Ne zna javnost da se glumac, koji važi za večitog neženju, ipak jednom ženio. Naime, davne 1992. godine u Crnoj Gori on je upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na Aranđelovdan.

Foto: ATA images

 

 

Slavlje je bilo organizovano u paviljonu "Cvijeta Zuzorić". Kumovi Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić su bili najveseliji, nažalost brak nije potrajao Sunčica i Milutin su se razveli, a on se od tada više nije ženio.

BONUS VIDEO: