Ребека Блу из Северне Каролине зарађује новац од продаје својих личних предмета за невероватне суме новца и саветује друге да следе њен пример. Бивша стриптизета почела је с продајом своје одеће, укључујући искоришћен доњи веш и чарапе, но убрзо је пронашла још уносније предмете.

Каже да сада зарађује до 2000 долара месечно (1815 еура), након што је почела продавати свој асортиман за пилинг коже, пљувачку, нокте на ногама...

"Моја најскупља продаја је била када сам продала искоришћену спиралу", открила је Ребека.

Предузетница такође открива и да њена зарада варира између 500 и 2000 долара (453 и 1815 евра) месечно.

"То је све због мог дугог пописа. Ту су доњи веш, чарапе, нокти на ногама, длаке на телу, слина, ушни восак, памучне вате, вреће за смеће, улошци, па чак и искоришћене маске за лице. Али, најчуднија ствар за коју су ме питали су тоалет папир или сажвакана храна" , испричала је Ребека.

Њена породица и пријатељи је не запиткују о њеном послу.

"Моји пријатељи су велика подршка, а неки су чак укључили у посао иако је њихова реакција прво била шокантна. Све што продајем је сигурно и уз пристанак" , говори она.

Ребека често дели видеозаписе о томе шта продаје. У једном недавном видеу открила је да је продала један сет маказица за нокте за 300 долара (272 еура), али и да је купац поставио врло прецизне захтеве.

"Данас сам продала одсечене нокте на ногама, а купац је хтео искључиво да их помешамо са прашином из лопатице за смеће па их пажљиво спајамо", објашњава Ребека.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".