Популарна певачица је у среду вече била је на модној ревији  где је направила праву пометњу због физичког изгледа. На догађај је каснила како би избегла представнике медија и прошла неопажено. Била је скоцкана од главе до пете, а покушала је да лице сакрије мрежицом, али јој то није пошло за руком.

Фотографи су усликали промене на њеној кожи које је доскоро скривала цирконима које је лепила по бради и челу. Сада је јасно и због чега се недавно у емисији појавила с различитим шљокицама, о чему смо такође писали. Управо на том делу лица овога пута су се јасно виђеле отворене ране и то чак на три места. Иако је кожа била прекривена пудером, ожиљци су још више дошли до изражаја јер јој се кожа у том делу ољуштила.

Николићева је била одлично расположена и трудила се да засија у пуном сјају, али они који су приметили да има промене на лицу су били забринути.

 

 

" Ана феноменално изгледа, баш је забавна, весела и расположена, али не знам шта јој се дешава с лицем. Ботокс није сигурно, можда нека алергија " коментарисали су присутни.

Како су твитераши немилосрдни и без пардона, недавно су је због лица разапели на тој друштвеној мрежи.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи шоу

 

" Никада оваква није била. Шта јој се десило с лицем, ово није више девојка од чоколаде " само су неки од коментара на њен рачун.

Међутим, Ана се не обазире на лоше коментаре, шали се на свој рачун до те мере да је поручила да одустаје од певања иако је заказала велики солистички концерт у Београдској арени.

" Бата ме сваке године зове на ревију, а сад сам први пут дошла. Мени не треба стилиста, ја сам сама свој стилиста! Ја сам Тарина слушкиња и дадиља, као и певачица. Ето, од нечег ћу да дигнем руке. На пример, од певања. Више не желим да будем певачица " поручила је она окупљеним медијима. Нак он што је дала изјаве, она се дружила с колегама и срдачно поздравила с домаћином.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".