Певачица каже да јој је лепо што је сама, као и да много ради у свом вртићу у Београду.

- Ја сам стварно већ годину и по дана сама. Веруј ми, да никад лепши осећај у животу нисам имала. Тај мир, без телефона. Угасила сам све друштвене мреже, немам чак ни Вајбер. Мени је ово оаза, мој вртић, моја деца, то је све што ми треба - почела је Слађа и прокоментарисала раскид.

- Није у питању љубав. У питању је то поверење. Човек који може да стоји иза тебе, да ти пружи подршку. Највише на свету мрзим издаје, преваре, омаловажавања. Не знам да ли је имао још неку жену. Ми смо се само дружили, дуго је трајало, али видиш да нема човека за мене. Не пада ми тешко што сам сама. Нисам тај тип. Ја сам једна јака, понекад дрска жена, имам неке своје ставове. Оно што могу да пружим, очекујем и од супротне особе. Заузети, ожењени ме никада нису занимали. Не волим такве мушкарце. Код нас је то тако, мушкарац може све, жена не може ништа. Е па ја сам за то да не може ни мушкарац ни жена ништа. Дошла сам у тај период где сам стварно пронашла себе - рекла је она.

 

 

Ипак, признала је да јој недостаје љубав.

- Недостајало ми је док нисам увидела како је лепо живети сам. Фали ми љубав, не кажем да ми не фали. Увече кад дођем из вртића, ја сам тамо од 6 ујутру до 18 часова, ја легнем у пола 9. Ујутру устанем рано, отворим вртић, тренирам, спремим ручак, и ту сам са својом дечицом коју обожавам. Најчиистија бића су деца. Родитељи ме питају да ли је могуће да све живо стигнеш? Ја не могу да нађем мушкарца, знам да у остати сама 

Певачица је рекла и да не опрашта превару, као и да је проверавала партнере.

- Нема цену ниједна превара. Нити бих се срозала, нити бих причала. Значи, ћао, пријатно. Знала сам да стављам и бубице да слушам. Стављала сам ја штошта, да чујем, да се уверим. Морам ја да чујем. Кад лепо чујем, пустим полако да се крчка и кажем: "хајде лепо ове твоје крмачице узми и пријатно". Није битно како изгледаш, да ли си жена за све, да ли куваш, переш, пеглаш, све је у мушкој ћуди - рекла је она кроз смех.

Фото: АТА имагес, Фото: Јутјуб принтскрин/24 sedam TV

 

Каже да је у добрим односима са бившим партнерима.

- Ја сам у добрим односима са бившима. Славе, честитке, рођендани. Они мени честитају. То је јако велика ствар.

Певачица је рекла и да слабо наступа.

- По потреби када ми зафали мало публике и финансија одем на наступ - рекла је Слађа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".