Пре више година “најјачи бели човек” је изазвао Кристијана Голубовића на спортски двобој, који Голубовић никада није прихватио. Међутим, познато је да је Кикин снимак стигао до Кристијана, а сада је ова тема поново заживела.

Актуелна збивања су наставила свој ток ових дана одговором Голубовића у емисји “Балкан инфо” који је испрозивао човека са највећим бицепсом у Европи и рекао да је он један праисторијски човек, алудирајући на Кику са негативним коментарима на његов изглед и увредама на рачун породице, што је “најјачи бели човјек” доживио веома лично и емотивно.

- Ја сам одговорио њему клипом. Дирао је моје родитеље, моју мајку, која се још није оладила. Ја сам спортиста, за разлику од њега. Он каже да је породица светиња и закон. Зашто је дирао моју породицу. Док је он робијао, други су му правили децу. Нема довољно капацитета за мушкост - говорио је Кика.

- Он би добио метак давно, крио се по затворима. Требало је да буде убијен, он је обичан шпијун који ради за полицију. Ја сам га изазвао, да видимо ко је јачи. Он није прихватио меч. Он је у то време био број један човек са београдског асфалта. Он не сме да дође у Црну Гору, али ја могу у Београд. Он се само са женама свађа, мушка старлета - рекао је Кика.

Подгорички снагатор, објавио је поруке које му је Голубовић послао.

Фото: Инстаграм принтскрин/ kika_55club

 

- Слушај, пи*ку*ино оронула, истрешћу ти све те анаболике из те смрдљиве гу*ице. Је*аће ти Кикица старлетица и мајку и оца и гробове ђедове. Смрадо једна, прозиваш преко тастатура, јадо јадна глибава, ти ниси за метак, ти си за штанглу од тега, па све по тој смрдљивој глибавој бради. Је*аћу ти поколење и гробове целог рода црвљивог - послао је Кристијан, а Кика је све објавио уз поруку "Криле је мало нервозан".

(Мондо.ме)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".