Наводно љубавна веза између бизнисмена из Младеновца и Весне Змијанац отпочела је 1996. године, када је Весна полако одустајала од наступа. Певачица је пуцала у љубавника јер је на силу покушао да јој узме новац. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Ја сам све то чуо. Она је доста радила у Немачкоји неколико пута ме је молио покојни Ћента да интервенишемо за њу јер су газде клубова знале да је не плате. Ћента је баш био добар с њом, он нам је причао да је она луда, за час може да се потуче, да не да она на себе. Била је спремна на све. Живот је толико калио да је научила сама да се брани. Била је окружена мангупима. Ја сам ишао у Штутгарт на Ћентин захтев да јој помогнем да наплати нешто и похапсили су нас јер нас је тај газда пријавио за изнуду новца. Ћента је увек лепо причао о Весни. Она му је једном приликом рекла: 'Ако ти не можеш ово да ми завршиш, ја ћу лично дићи локал у ваздух, јер тај новац сам крваво зарадила'. Ја нисам веровао да је толико луда, али каже ми Ћента: 'Криле, немаш појма колико! Опасна је'. Што се тиче те пуцњаве, ја сам то чуо доста касније, након што се догодило, била је то опасна афера. Не чуди ме, толико је те певачице живот тукао да морају бити опасне жене. Мислите да је то лако саме по тим кафанчугама са свакаквим будалама. Ја Весну поштујем јер је отворен лик, причала је и о алкохолу, наркотицима, свему што је радила, док су друге као велике достојанствене даме! Ма дај, гура им се у гаће и си*е шта стигне - каже Кристијан за Свет.

Фото: Предраг Митић

 

Док су се завављали, Весни је бизнисмен дао 100.000 марака да отвори своју музичку телевизију која би се звала "Сунце", али се то никад није десило. Већи део пара Весна је уложила у кућу на Букуљи, а остатак спискала, а када је он тражио паре назад, љубав је пукла. Сваки пут када би јој рекао да мора да му спреми лову, Весна би добијала нервни напад, псовала и говорила му да јој не пада на памет јер је то био поклон, а не позајмица. Очекивала је да прави мушкарац то никад не би ни тражио. А када јој је он једне ноћи упао у кућу с намером да на силу узме паре или накит, она га је затекла како претура по стварима и у страху за живот, како се писало, дограбила је пиштољ и испалила два метка. Неки тврде да га је погодила, а неки да није. Законски није и гоњена јер се све десило у самоодбрани.

Зорица Марковић, која је веома блиска с певачицом, није могла да потврди ова сазнања, јер, како је рекла, у то време се нису дружиле.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".