Дилара је веома активна на друштвеним мрежама, јер често објављује снимке у којима са осталим корисницима дели своју свакодневицу.

У једној од објава дотакла се предрасуда које постоје према Србима, па је и сама написала да су јој људи говорили да се не удаје за Србина.

Након тога, констатовала је да јој је драго што их није послушала.

- Ја сам глумица и завршила сам факултет у Турској за глуму. Била сам у неколико серија, али ништа није лако како изгледа кад гледате на телевизији. Хоће сви нешто друго да бисте добили веће улоге у серији. Директор хоће на вечеру, тако да није то било за мене. Мој отац одлучио је да отвори фирму у Босни, али немам појма одакле му та идеја - започела је Дилара и додала:

- Један дан каже он мени 'Следеће недеље идеш у Босну'. Ја питам колико ћу остати, да знам шта да понесем. Он каже 'Преселићеш се'. Ја у шоку, кажем 'Шта?', али кад отац каже да идеш, значи да идеш. Кад сам дошла у Босну нисам знала ниједну реч да кажем. Први дан на послу сам научила речи кафа, вода, пиво и вино. Кад се вратим кући у четири, нисам знала шта да радим и почела сам да излазим сама. Сваки викенд сам ишла на музику уживо. Радници се навикли на мене и сваки викенд ми остављали сто негде у ћошку за једну особу. Једне суботе сам сама изашла, као и сваке - испричала је она у једном од снимака.

Дилара није открила у ком тренутку је упознала свог супруга који долази из Босне, али је Србин. Одлично се уклопила у породицу, дружи се са свекрвом, а има и фантастичан однос са ћерком. Открила је и да никако не може да се навикне на то да се Срби љубе три пута, јер се у Турској људи љубе два пута.

БОНУС ВИДЕО: