Супруга певача Слобе Радановића пријавила је полицији бившег мужа да ју је физички напао испред куће у Вишњичкој бањи, где живи са синовима и певачем, а кум и менаџер Слобе Радановића открио је да он није био уз супругу у тренутку напада јер је синоћ отпутовао из Србије због наступа.

Фото: АТА имагес, Марко Ђоковић

 

 

Јелена је јуче за домаће медије потврдила да је бивши муж са којим има два сина насрнуо на њу, због чега је одмах отишла у Ургентни центар.

Наиме, како су медији раније писали Јеленин бивши муж је бизнисмен Игор Марковић кој живи и ради у иностранству, а како је раније рекао, од почетка је подржавао романсу своје бивше супруге Јелене и певача Слобе Радановића, јер му је битно да мајка његове деце буде срећна.

- Јелена и ја одавно нисмо заједно, иако смо још у браку. Она је већ дуго слободна жена, тако да је апсолутно њена ствар то с ким се виђа - рекао је пре неколико година Марковић.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Нас двоје смо у добрим односима и причали смо већ на ту тему. Немам ништа против њених избора, она је мајка моје деце и желим да буде срећна. Стварно не знам на ком је нивоу њихова веза, знам само да се друже - причао је тада Игор за "Информер".

Он је једном приликом упознао Слобу и имао је само речи хвале за њега, а на питање како ће реаговати ако се његова бивша уда за певача, одговорио је као из топа:

- Па зашто би ми то сметало? Желим јој сву срећу овог света, јер само срећна жена може бити добра мајка нашој деци. Он је један фин и културан младић - рекао је раније Игор.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако се доста спекулисало чиме се Јеленин бивши муж бави, он је открио све детаље:

- Истина је да сам власник једног ресторана у иностранству. Осим тога се бавим трговином некретнина. Свакакве глупости су се писале везане за моје занимање, па ми је важно да све то лепо објасним - рекао је Марковић својевремено.

БОНУС ВИДЕО: