Фолкер Милош Бојанић једном приликом јер причао о својој првој жени са којом се венчао када је имао 22 године.

Наиме, Милош Бојанић са Драгицом има сва сина Микицу, који је тренутно у ријалитију "Задруга" и Банета.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Grand Production

 

 

- Ех... нас двоје, два Босанчића... Видели се у кафани и ја јој рекао: "Ја бих волео да ти будеш моја жена." Тако је и било, и после пет дана ми смо се венчали. Ја сам најлуђи човек на свету, који се жени на брзину. Ма каква љубав на први поглед, ја не знам сада шта је то било. То је било свиђање на први поглед. Како човек да се заљуби за пет дана, па то је немогуће, ја сам будала. Нисам ја са њом био 24 сата, ми нисмо спавали заједно, она је невина ушла у тај брак. Ми смо били балавци, Драгица 18, а ја 22 године.

- Она мене никада није спутавала, увек ме у свему пратила. За наш раскид мислим да је највећи кривац баш тих пет дана, нисмо се довољно упознали. Ми смо се споразумно развели, све смо се договорили. Поделили смо имовину. Ја сам тада имао две куће овде, кућу на мору и један бизнис, пекару. Она је узела те две куће и пекару, мени је остала кућа на мору и наставио сам даље. Ми се никада нисмо посвађали, наша деца никада нису чула да се ми расправљамо. Е сада, морам да признам да је било мало проблема када сам се други пут оженио, женска сујета је прорадила - рекао је Милош својевремено, па је додао да је након брака 4 године био слободан.

Фото: В. Данилов

 

 

- Градио сам један дворац, радио пуном паром, наступао... Посветио сам се свим тим неким стварима, а онда сам упознао моју Бранку, с њом је прошло више времена него с Драгицом, 15 дана. Бранку и мене нико други није спојио него сам Господ бог. Мени је њена једна пријатељица причала о њој, знаш већ како иду те женске приче... Лепа је, добра је, исто Босанчица, али сам ја тада био у неком свом другом филму. Када сам имао једну несрећу, све се променило, отишао сам под Острог и кренуо је нови живот - говорио је он за Курир.

БОНУС ВИДЕО: