Хрватску певачицу која је харала музичком сценом деведесетих Минеу, годинама нисмо имали прилике да видимо.

Рената Кончић Минеа деведесетих година је била једна од најслушанијих поп певачица у региону. 2000. године објавила је албум на којем се налази песма "Рано", а омот, у изазовном издању, изазвао је велику пажњу, али и критике јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Минеа Оффициал

 

 

Отпевала је хитове као што су "Гоод Боy", "Врапци и комарци", "Сија сунце" и са само 19. година учествовала на Дори. Касније је освојила награду "Дебитант године" и њена каријера је кренула узлазном путањом.

Минеа је у једном тренутку запоставила музику и повукла се са сцене, и то након саобраћајне незгоде коју је доживела 2010. године када се враћала са наступа у Словенији.

 

 

- Доживела сам саобраћајку када сам се враћала с тезге у Марибору и око пет ујутро покушала избећи ауто у којем је возач заспао за воланом. Ударила сам у стубиће са стране, аутомобил се преврнуо три пута и завршили смо у јарку. Само чудом смо ја и моје плесачице преживеле и то чак без озбиљних повреда, само с модрицама и огреботинама - испричала је Минеа за хрватске медије и додала да су јој психичке последице биле далеко теже.

 

 

Певачици је требало две године да се опорави и реши депресије и анксиозности која је наступила након овог догађаја. Није је било на сцени, а како је рекла, у том периоду највећа подршка били су јој родитељи и пријатељи.

 

 

Помогли су јој и лекови и психотерапија, међутим због лекова се угојила 15 килограма.

- Наравно да нисам била срећна у том неком периоду када сам напуштала каријеру. Све то има своје узроке и последице. Дебљина није то због чега сам се повукла у неколико пута. Недавно је било у новинама да сам због депресије, то је реалност данашњице, те није срамотно - објаснила је она.

Што се тиче љубави, била је у вези од 2012. године до 2019. године са бившим фудбалером Слађаном Ашанином

БОНУС ВИДЕО: